radzę to robić przy dodatnich, znacznie dodatnich temperaturach
Mam wyciągnięty bezpiecznik od spryskiwaczy . Chciałem się dowiedzieć czy w ogóle da się to samodzielnie zrobić. Obawiałem się (nadal się obawiam :roll: ), że jak spróbuję podważyć i wyciągnąć spryski to oderwie się zaślepka i d..a . Poza tym czy jeśli będę (jak się ociepli) wyciągał spryskiwacz to na włączonym silniku czy wyłączonym. Na jaką długość można bezpiecznie wyciągnąć (1-2-3-.. cm)? Co to jest cienkie narzędzie? nóż, śrubokręt? Czy jak podważę to jak to to przytrzymać żeby nie wsunęło się. No i czy po tym wszystkim samo się wsunie?
Czesc, mam taki zestaw zamków na sprzedaż, jednak nie do końca wiem do czego są to wkłady, pewnie ktoś z Was wymieniał to i moze mi powiedziec od czego są te moje.
Tzn. ja byłem przekoanny ,że jest to zestaw do OI (jako taki go kupowałem). Skąd wniosek ,ze to Superb ,bo ma 3-przyciskowy pilot ?
Wkładki nie wykluczone,że są takie same.Tylko w O I nie spotkałem pilota z 3 przyciskami.Ze zdjęcia wynika,że jest jeden wkład stacyjki,jeden wkład zamka drzwi,schowka i dwa piloty-kluczyki.Jakbyś podał numery katalogowe...
Do O1 pilot z 3 przyciskami też bedzie pasować, dodam ze nawet bedzie działać, bez żadnych modyfikacji, ale to chyba jest juz uwarunkowane od modułu komfortu w samochodzie.
Komentarz